Fudbal

JSD PARTIZAN ODRŽAO SKUPŠTINU, DONEO VAŽNE ODLUKE: Izabrani novi članovi rukovodstva, usvojeni izveštaji i opomene!

Autor Nikola Lalović

Sportsko društvo Partizan je donelo jako važne odluke za dalje funkcionisanje.

Izvor: MN Press

Održana je sednica Upravnog odbora JSD Partizan, a potom i vandredna sednica Skupštine na kojoj su prisutni delegati potvrdili odluke i usvojili predloge UO JSD Partizan.

Nakon izmene statuta omogućeno je da na mesto potpredsednika JSD bude izabran neko ko nije član klubova članova društva pa je na to mesto došao Rasim Ljajić. Za novog člana Upravnog odbora izabran je predsednik Rukometnog kluba Partizan Željko Perkunić.

Predstavljen je izveštaj revizorske kuće o finansijskom poslovanu imenovan je pravni tim na čelu sa profesorom doktoroom Zoranom Lončarom koji će podneti krivične prijave protiv lica koja su odgovorna za nedostatak dokumentacije koji je utvrđen. Skupština JSD je usvojila odluku i da izrekne javnu opomenu FK Partizan zbog tri stavke:

1) Izmirenja dospelih obaveza od strane fudbalskog kluba prema imovini JSD Partizan.

2) Izmirenja troškova koji će nastati u budućnosti tokom korišćenja stadiona Partizana od strane fudbalskog kluba.

3) Opomene bivšem rukovodstvu JSD Partizan i odgovornim licima da dostave dokumentaciju koja nedostaje za izradu finansijskog izveštaja.

Nakon sedam dana od izricanja opomene, JSD Partizan je naveo da će postupiti u skladu sa Statutom Društva radi izmirenja dospelih obaveza i prikupljanja potrebne dokumentacije.

Takođe su u status pridruženih članova JSD Partizan izglasani eSport klub Partizan i KK Partizan 3x3, a MMA klub Partizan je taj status dobio uslovno. Konstantnovan je i status mirovanja auto-moto kluba Partizan.  Upravni odbor JSD Partizan je ovlastio generalnog sekretara JSD Partizan Željka Tanaskovića da pregovara sa potencijalnim sponzorima sa mogućnošću određivanja novog, pridruženog imena sportskom kompleksu u vlasništvu JSD Partizan.

Tagovi