Pogledajte

IVANA JE DOŠLA NA UTAKMICU I NASTAO JE HAOS! Najlepša Hrvatica stigla na stadion i SVI su hteli njenu sliku! (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Ivana Knol je stigla na utakmicu polufinala Svetskog prvenstva i tad je nastao haos.

Izvor: Profimedia

Najatraktivnija hrvatska navijačica Ivana Knol zauzela je svoje mesto na tribinama tokom utakmice Argentina - Hrvatska u polufinalu Svetskog prvenstva u Kataru. I spektakl je tek tada mogao da počne. Lepu Ivanu prati ogroman broj ljudi gde god da se pojavi u Dohi, a to pogotovo važi na utakmicama. U utorak uveče, na stadionu Lusail, ponovo je bila raspoložena da dugo pozira i profesionalnim fotografima i navijačima oba tima koji su joj prilazili i molili je za "selfi" kojim će sigurno sakupiti veliki broj lajkova na Instagramu.

Ivana Knol takmičila se 2016. godine u izboru za mis Zagreba, pa u izboru za mis Hrvatske, kada je ušla u finale kao mis dijaspore, jer je rođena u Nemačkoj, a deo detinjstva provela je u Bosni i Hercegovini. Sada je Instagram model, a broj pratilaca na toj društvenoj mreži je buknuo tokom turnira u Kataru, gde je iz dana u dan opsedaju i fotografi i navijači. A ona ne skida sa sebe odeću u bojama hrvatske zastave.  

O njoj su ove jeseni pisali mediji iz Amerike, Velike Britanije, najvećih evropskih zemalja... Stekla je popularnost širom sveta i verovatno će to iskoristiti i za promociju sopstvenog modnog brenda, koji razvija zajedno sa bratom.