AU!

KLINAC, MORAŠ JOŠ DA UČIŠ! 26 sekundi Mesijeve magije UŽIVO sa terena - Hrvat mu nije mogao ništa! (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Sjajan ugao za gol Alvareza i asistenciju Mesija protiv Hrvatske.

Izvor: Profimedia

Lionel Mesi pokazao je zašto je najbolji na svetu, a Joško Gvardiol je video da mora još mnogo toga da nauči. U prvom polufinalu Svetskog prvenstva Argentina je pobedila Hrvatsku (3:0), a Mesi je bio strelac i asistent, kod trećeg gola "gaučosa" pokazao je zašto je dugo tu gde jeste. Mladi hrvatski defanzivac mu nije mogao ništa.

Pokazuje to i snimak iz drugog ugla, sa tribina. Uzeo je Mesi loptu na oko 40 metara od gola i zaleteo se ka kaznenom prostoru. Gvardiol je pokušao da ga zautavi, koristio je i ruke i telo, tražio je način da mu oteža posao. Ništa nije delovalo, Leo se sjajno snašao, pronašao prostor i dodao do Hulijana Alvareza koji je matirao Dominika Livakovića.

Pre ovog susreta dosta se pričalo upravo o njima dvojici, Mesiju kao čoveku koji igra poslednje Svetsko prvenstvo i hoće da osvoji pehar i Gvardiolu koji ima veliki potencijal i traže ga veliki klubovi. Sada je na najboljem primeru video šta mu još nedostaje i na čemu će morati da radi. Igraće meč za treće mesto protiv poraženog iz duela Francuske i Maroka, dok će Mesi čekati pobednika tog duela u finalu.