Kako se vama čini?

HEROJ HRVATSKE U DVE REČENICE "OBJASNIO" SVE O PENALU: Mesi ga savladao, a evo šta on kaže o prekršaju!

Autor Dušan Ninković

Golman Hrvatske branio je u impresivnoj formi tokom nokaut faze, ali nije uspeo da zaustavi Argentinu.

Izvor: Anadolija/Mohammed Dabbous

Svetsko prvenstvo u Kataru dobilo je prvog finalistu - spektakularnom igrom Argentina je savladala Hrvatsku (3:0), a na terenu su dominirali Lionel Mesi i Hulijan Alvarez. Mladi napadač Mančester sitija bio je centralna figura kod prvog gola kada je iznudio penal, a zatim je postigao dva pogotka za ubedljiv trijumf svog tima. Ipak...

Po rečima Dominika Livakovića, golmana hrvatske reprezentacije i jednog od najboljih čuvara mreže na ovogodišnjem Mundijalu, penala nije bilo! Golman Dinama iz Zagreba oborio je mladog napadača u ranoj fazi meča, a Lionel Mesi u 34. minutu postigao prvi gol na meču, preciznim udarcem sa bele tačke.

"Sve ste videli, šta da komentarišem? Ma kakav penal, ni govora o tome", rekao je Livaković novinarima i brzo otišao iz prostora u kojem se daju izjave. Pogledajte detalje sa meča Argentine i Hrvatske:

Reprezentacija Argentine igraće u finalu Svetskog prvenstva protiv pobednika drugog polufinala. U sredu uveče snage će odmeriti Francuska i Maroko, bolji iz tog meča će 18. decembra igrati za svetsku titulu. Pogledajte sporni penal o kojem priča Dominik Livaković:

Lionel Mesi
Izvor: YouTube/TV Arena sport