Povratak!

U HUMSKOJ ĆE OPET BITI "AJMO, MILIVOJE!" Partizan vratio legendarnog defanzivca - Ćirković dobio važan zadatak!

Autor Dušan Ninković

Sarađivaće sa sportskim delom, a treba da pronađe nove igrače za Partizan.

Izvor: MN Press

Fudbalski klub Partizan dobio je novo pojačanje! Ovog puta nije reč o fudbaleru koji će u narednom periodu voditi bitke na terenu, već o čoveku koji bi mogao da privuče ka Humskoj neke nove talente. Nekadašnji defanzivac Partizana Milivoje Ćirković vratio se u klub u kojem je stekao popularnost i dobio novo zaduženje.

Ćirković će u narednom periodu biti zaposlen kao skaut! Njegov posao, zajedno sa još nekim bivšim asovima crno-belih,biće da preporučuje igrače sportskom direktoru Ivici Kralju. U skauting službi Partizana pored Ćirkovića zaposlena su i druga poznata fudbalska imena. Mesto glavnog skauta zauzima Dejan Rusmir, a njegov tim čine Vlado Čapljić, Aco Trifunović, Predrag Jušić, Zvonko Popović i Ilija Zavišić.

Podsećamo, Ćirković je gotovo čitavu profesionalnu karijeru proveo u Partizanu. Nekadašnji desni bek od 1999. do 2010. godine bio je član tima iz Humske, a pre toga je igra za Radnički iz Nove Pazove, Budućnost Valjevo, Milicionar i Teleoptik. Navijačima je ostao u sećanju po postignutom golu u penal-seriji protiv Njukasla, na poslednjoj prepreci ka grupnoj fazi Lige šampiona. Uz to, odigrao je i devet mečeva za nacionalni tim.

Prethodnih godina Ćirković je često kritikovao rad Partizanove uprave. Pre dve i po godine je bio zagovornik ideje da se legendarni Saša ilić vrati u Humsku i preuzme jednu od rukovodećih pozicija, ali do toga nije došlo. Umesto fotelje Ilić se opredelio za trenersku karijeru i trenutno je gradi u Bugarskoj.

Tagovi