OPA?

BURA: DRAGOVIĆ TRAŽIO OD ZVEZDE DA GA PRODA? Deki ga zove nedeljama, održan sastanak sa agentom!

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda bi mogla da ostane bez jednog od najboljih igrača već ove zime.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda planira da dovede nekoliko ozbiljnih pojačanja ove zime kako bi potvrdila mesto koje trenutno ima u Superligi - i koje direktno vodi u Ligu šampiona - međutim mogla bi da ostane bez jednog od "kapitalaca". Već duže vreme priča se o interesovanju Sampdorije za Aleksandra Dragovića i čini se da je bivši trener crveno-belih uspeo da ubedi štopera da se preseli u Italiju. Bar tako pišu italijanski mediji...

Jedan od najpoznatijih italijanskih novinara Đanluka di Marcio, koji je specijalista za transfere, objavio je da je Dragović izričito tražio od Crvene zvezde da ga proda u Sampdoriju ove zime.

Isti izvor navodi da je Dragović odlučan da nastavi karijeru u Seriji A i da to želi da bude ponovo sa Dejanom Stankovićem kod koga je blistao u Crvenoj zvezdi. Jedini problem je što Zvezda ne želi da ga proda, više puta je to istakao generalni direktor Zvezdan Terzić, što će reći da će naredne nedelje dati odgovor na pitanje - gde će Drago igrati na proleće.

Navodno, Dragović se danas sastao sa svojim agentom i na sastanku sa Crvenom zvezdom tražio da ga prodaju, dok ako je to istina možda se na "Marakani" posluže starom fudbalskom poslovicom da "nikad nije dobro imati nezadovoljnog igrača".

Sampdorija se inače bori za opstanak i upravo u Dragoviću vidi spas, a zanimljivo je da bi se reprezentativac Austrije izgleda radije preselio na Apenine - nego pokušao sa Crvenom zvezdom u Ligu šampiona. Stigao je pre godinu dana kao slobodan igrač da ispuni san, a videćemo da li će odustati na pola puta, odnosno ugovora.

Iskusni fudbaler Zvezde (31) ove sezone je već odigrao 27 utakmica i nije postigao nijedan gol, a inače već na "Marakani" planiraju novog štopera - Uroša Spajića.