Dirljivo

JAVILA SE MIHINA SUPRUGA, OVA PORUKA CEPA DUŠU! Postavila predivnu sliku, pa poručila: Kad ne budeš deo mene... (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Arijana Mihajlović se oglasila prvi put posle smrti svog supruga Siniše.

Izvor: Instagram/ariannamihajlovic/printscreen

Nakon smrti Siniše Mihajlovića oglasila se prvo njegova porodica zvaničnim saopštenjem za javnost, a sada je u subotu oko 6:30 izjutra konačno i supruga legendarnog srpskog fudbalera i trenera Arijana Mihajlović smogla snage da se javi. 

Ona je postavila zajedničku sliku na svoj instagram profil, a onda je ostavila emotivnu poruku povodom tragične smrti svog dugogodišnjeg supruga. 

"Kad više ne budeš deo mene, iseći ću mnoge zvezdice iz sećanja, tada će nebo biti tako lepo da će se ceo svet zaljubiti u noć" poruka je Arijane Mihajlović. Pogledajte kako su njih dvoje izgledali zajedno:

Siniša je uvek dirljivo i sa puno ljubavi i zahvalnosti pričao o njoj, a  posebno joj se zahvaljivao na svemu što radi za njega otkako se razboleo. 

"Hvala najbližim prijateljima, a naročito supruzi i deci. Moja supruga je uz mene svaki dan, pokazala mi je još jednom da sam najsrećniji čovek na svetu jer imam takvu ženu pored sebe. Ona je jedina osoba koju znam da ima veća m*** od mene. Volim te", pričao je Miha, a zatim se zahvalio i svojoj deci:

"Onda moja deca. Odmah su tražila da budu donori koštane srži, ako je to moguće i postoji kompatibilnost. Neverovatna demonstracija ljubavi. Hvala i bratu i majci. Sada mi je najveža želja da udahnem malo svežeg vazduha, ali nemam vremena za to. Nikad se nisam osećao kao heroj zbog toga što radim. Ja sam čovek, sa jakim karakterom, ali čovek, sa svom svojom krhkošću. Potrebna je i meni briga, želim da kažem svim ozbiljno bolesnim ljudima da se ne treba bojati, plakati i patiti. Nikada ne smete izgubiti volju za životom!" Pogledajte sliku koju je uz emotivnu poruku postavila Arijana Mihajlović:

 Zajedno su imali petoro dece, tri sina i dve ćerke, a Siniša je dočekao da bude i deda jer je njegova ćerka Virdžinija sa italijanskim fudbalerom Alesandrom Voljakom dobila ćerku.