Dirljivo

HRVATSKI POLITIČAR PRVI PUT OBJAVIO SLIKU SA MIHOM: Niko nije znao da su prijatelji, igrali su i fudbal zajedno! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Siniša Mihajlović je iz Borova, Predrag Matić iz Slavonske Požege, a iako ih je kasnije život razdvojio u mladosti su se družili.

Izvor: MN Press

Opraštaju se i mnogi iz Hrvatske od Siniše Mihajlovića! Nakon što je to uradio legendarni Slaven Bilić javio se i neko od koga se to nije očekivao. Predrag Fred Matić, hrvatski zastupnik u Evropskom parlamentu oprostio se od Mihe!

Političar rođen u Slavonskoj Požegi 1962. godine aktivno je učestvovao u ratu u Hrvatskoj. Bio je u bitkama oko Vukovara kao dobrovoljac, a za to je odlikovan sa devet najviših državnih odlikovanja.

Sada je otkrio da se tokom mladosti osamdesetih i početkom devedesetih aktivno družio sa legendarnim fudbalerom. Rat ih je razdvojio i poslao na različite strane, ali ipak uspomene na prijateljstvo su ostale!

"Umro je moj prijatelj Siniša Mihajlović. Družili smo se, zajedno igrali mali fudbal i izlazili. Ratne godine su nas privremeno razdvojile, ali prijateljstva iz mladosti ne daju se pomutiti i ostaju zauvek", napisao je Matić.

Objavio je i zajedničku fotografiju koja je prvi put izašla u javnost. Pogledajte kako su Matić i Mihajlović izgledali u mladosti:

Hrvatski mediji su sa druge strane iskoristili čak i ovu priliku da negativno pišu o našem čuvenom fudbaleru koji je tokom rata u Hrvatskoj preživeo porodične i ljudske drame koje bi mnoge druge slomile. 

Njegova kuća u selu je zapaljena, a to je uradio njegov najbolji prijatelj Hrvat, a ujaka koji je Hrvat je spasio Željko Ražnatović Arkan.