Sramno

ŠOK - FIFA NEĆE ODATI POČAST SINIŠI MIHAJLOVIĆU: Bez minuta ćutanja za Mihu, a evo i šta je izgovor!

Autor Nikola Lalović

Ništa od najavljenog minuta ćutanja za Sinišu Mihajlovića!

Izvor: Profimedia

Iako je prvobitno stigla informacija da će meč za treće mesto kao i finale Svetskog prvenstva u Kataru početi minutom ćutanja zbog smrti Siniše Mihajlovića, sada "Kurir" javlja da to neće biti slučaj. Redakcija ovog medija dobila je informaciju da se FIFA odlučila da to ipak ne uradi. 

Kako je "Kurir" preneo iz FIFA im je pisano da minuta ćutnja neće biti zato što je u petak kada je legendarni fudbaler i trener preminuo već ukazana počast. Tada je na meču legendi održan minut ćutanja.

Brojne fudbalske legende, ali i sportisti poput Novaka Đokovića oprostili su se od Siniše Mihajlovića, to su učinili njegovi saigrači, rivali, saradnici, ali i oni kojima je tokom svog života bespoštedno pomagao. Iako je FIFA imala šansu da cela planeta vidi minut poštovanja za velikog Mihu, odlučili su da to ne urade. 

Meč za treće mesto na Mundijalu na programu je u subotu od 16 časova kada se sastaju Hrvatska i Maroko, a u nedelju u istom terminu za zlatnu medalju i najveći fudbalski pehar igraće Argentina i Francuska. Ipak zvezde poput Modrića, Perišića, Ziješa, Mesija, Mbapea ili Žirua neće imati priliku da se pred očima miliona oproste od Mihe.   

Siniša Mihajlović će biti sahranjen u jednoj bazilici u Rimu u ponedeljak od 11 časova, a očekuje se da na njegovoj sahrani budu hiljade ljudi koji će doći da ga poslednjji put isprate i odaju mu počast.