Fudbal

ARGENTINCU NIJE PRVI SKANDAL! I ŽENA GA PITALA - ZAŠTO TAKO? Napravio HAOS posle finala, opet pokazao GROZAN gest (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Golman Argentine Emilijano Martinez napravio je skandal i opet nije mogao da se kontroliše

Izvor: Profimedia/Profimedia/PRESSINPHOTO

Neshvatljivo vulgaran bio je argentinski golman Emilijano Martinez posle finala Svetskog prvenstva protiv Francuske, u kojem je bio jedan od heroja istorijskog uspeha svog tima. Na čelu sa Leom Mesijem, Južnoamerikanci osvojili su titulu, a "Dibu" je bio na momente ključan igrač tokom turnira u Kataru.

Nakon što je u penal-seriji uspeo da odbrani jedan udarac i nakon što je u završnici drugog produžetka čudesno sačuvao rezultat 3:3 na semaforu, golman Aston vile otišao je po nagradu za najboljeg golmana i sa njom vulgarno gestikulirao ka nekome. Pretpostavka je da je to uradio jer je čuo da mu je neko zviždao, ali i pored toga iznenađuje njegova vulgarnost na pobedničkom podijumu.

To, ipak, neće biti potpuno iznenađenje za njegove zemljake, jer je na isti način gestikulirao i prošle godine u Brazilu, kada je Argentina pobedom protiv domaćina na Marakani osvojila titulu Kopa Amerika. Pogledajte kako se tada poneo.

"DUŠO, TO JE ADRENALIN"

Izvor: Profimedia/PRESSINPHOTO

"Generalno, veoma sam miran tip, ali kada adrenalin poraste, onda se promenim. Moja supruga ponekad viče na mene i kaže 'Kako možeš da budeš tako različit na terenu i van njega?'. Odgovorim joj - Dušo, to je adrenalin", rekao je Martinez u nedavnom intervjuu o svom ponašanju. 

On je bio kritikovan tokom Svetskog prvenstva i posle utakmice Argentina - Holandija, kada je skočio na selektora Evropljana Luja Van Gala. Nakon meča vikao mu "je**o sam te".