Ispraćaj!

I SELEKTOR SRBIJE STIGAO NA MIHINU SAHRANU! Dragan Stojković Piksi se oprašta od prijatelja i saigrača! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi otputovao na sahranu Siniše Mihajlovića.

Izvor: Kurir

Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović biće sahranjen danas u Rimu, u crkvi koju je još u 16. veku projektovao najveći italijanski umetnik Mikelanđelo, a ispraćaju u glavnom gradu Italije prisustvuju velika svetska imena. Među prvima se pojavio kum Dejan Stanković, dugogodišnji Mihin saigrač iz Lacija, Intera i reprezentacija, a među okupljenima je i Dragan Stojković Piksi.

Selektor Srbije koji je sa Mihajlovićem igrao u nacionalnom timu stigao je kako bi prijatelju odao počast. Pogledajte kako je bilo ispred bazilike "Svete Marije od anđela i mučenika":

Piksi i Miha nisu zajedno nosili crveno-beli dres, pošto je Stojković otišao iz kluba pre nego što je Zvezda za milion maraka kupila poslednje pojačanje za osvajanje Kupa evropskog šampiona. Kasnije su zajedno nastupali u dresu Jugoslavije, a sa nacionalnim timom igrali su na Svetskom prvenstvu 1998. i Evropskom prvenstvu 2000. godine. To su poslednji veliki turniri na kojima je naša selekcija prolazila grupnu fazu. Ovo je trenutak u kojem Piksi dolazi pred crkvu u Rimu: