Oproštaj!

"I NA NEBU TOM NA KOJE IDEM JA..." Zvezdin dres na kovčegu Siniše Mihajlovića - Delije ga NIKAD neće zaboraviti! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Od Siniše Mihajlovića oprostila se i njegova Crvena zvezda, klub koji je zavoleo još kao dečak.

Izvor: FK Crvena zvezda

Sahrani Siniše Mihajlovića u Rimu prisustvuje i delegacije Crvene zvezde. Nakon komemoracije koja je održana u Beogradu i na kojoj je zaplakao Dragan Džajić, čelni ljudi srpskog šampiona otputovali su u Italiju gde prisustvuju sahrani. Tom prilikom generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić položio je klupski dres na kovčeg proslavljenog fudbalera.

Pored crveno-belog dres na kovčegu Siniše Mihajlovića nalazi se šal na kojem piše Delije, ali i dresovi njegovih drugih klubova. Ispraćaju jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala prisustvuju velike zvezde Serije A, a na sahrani je i kompletan tim Bolonje - poslednjeg tima koji je Miha trenirao. Pogledajte fotografije iz Rima:

Sahrani Mihajlovića u Rimu prisustvuju brojni bivši fudbaleri Crvene zvezde. Među prvim je stigao Dejan Stanković, u glavnom gradu Italije je Dragan Stojković Piksi, a tu su i saigrači iz najslavnije generacije crveno-belih. Miha je bio omiljen među kolegama i zato ne čudi što su mnogi želeli da se oproste od njega.

Siniša Mihajlović je za milion maraka stigao u Crvenu zvezdu samo šest meseci pre najvećih uspeha u istoriji kluba. Sa Zvezdom je postao šampion Evrope i osvajač Interkontinentalnog kupa, a kasnije se rado vraćao na stadion "Rajko Mitić" gde je uvek dočekan kao rado viđen gost. Nažalost, nije mu se ispunila želja da i kao trener predvodi Zvezdu. Pričao je svojevremeno da mu je to jedina želja koju nije ostvario... Pogledajte trenutak u kojem Terzić polaže dres na kovčeg: