Tuga!

MIHINI PRIJATELJI IZNELI KOVČEG IZ BAZILIKE! Italijanska legenda, tri Sinišina igrača i oproštaj Dejana i Marka! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Fudbalska Italija skupila se da isprati velikog šampiona, Sinišu Mihajlovića.

Izvor: Screenshot/Youtube/Local Team

Legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlovićsahranjen je danas u Rimu! Njegovo telo počivaće na groblju bazilike "Sveta Marija od anđela i mučenika", a iz crkve koja je remek-delo renesansne arhitekture kovčeg su izneli Mihini prijatelji. U prvom planu bili su oni najbliži - Dejan Stanković i Roberto Manćini.

Stanković je dugogodišnji prijatelj porodice Mihajlović i među prvima se pojavio na sahrani, a sa Sinišom je igrao u Laciju, Interu i nacionalnom timu naše zemlje. Manćini i Mihajlović upoznali su se tokom devedesetih godina kada je Siniša stigao u Seriju A, a sarađivali su u nekoliko italijanskih klubova. Između ostalog, Roberto je ubedioSsinišu da započne trenersku karijeru i dao mu šansu u stručnom štabu Intera. Pogledajte fotografije iz Rima:

Pored njih dvojice, veoma blizu kovčega sa telom legendarnog asa nalazila su se trojica fudbalera Bolonje. Desni bek Lorenco De Silvestri, ofanzivni vezni Roberto Sorijano i napadač Marko Arnautović nosili su telo svog doskorašnjeg trenera. Arnautović i Stanković su poljubili kovčeg nakon što su ga doneli do vozila koje ga je odvezlo do groba.

Na drugoj strani, tik uz Dejana Stankovića, nalazio se Atilio Lombardo. On je svojevremeno delio svlačionicu sa Mihajlovićem u Sampdoriji i Laciju, a bio je i pomoćnik Srbinu tokom trenerskog mandata u Torinu. Pogledajte trenutak u kojem prijatelji iznose kovčeg sa telom Siniše Mihajlovića: