Fudbal

AH, TAJ LUDI FUDBAL: Minut ćutanja za Mbapea, pa minut aplauza za apsolutnog KRALJA KLAĐENJA! (FOTO)

Izvor Promo

Svetsko prvenstvo u fudbalu je gotovo, a mi smo svedočili svetskom dobitku u Meridianu!

Izvor: Profimedia

Fudbaleri Argentine osvojili su svoje treće Svetsko prvenstvo u istoriji, a u prvi plan su "izbili", naravno, Lionel Mesi i golman Emilijano Martines.

Mesi je, po mišljenju mnogih, stavio tačku na GOAT raspravu, a svojim fantastičnim reakcijama na golu "gaučosa", Martines je "zaradio" epitet heroja, kao i nagradu "Zlatna rukavica".

Zvezda PSŽ-a proglašena je najboljim igračem Mundijala, dok je Martines najbolji golman u Kataru, ali prilikom slavlja se baš i nije proslavio. Fudbaleri Argentine slavili su u svlačionici uz pesmu koju je na kratko prekinuo Martines minutom ćutanja za Kilijana Mbapea!?

Nije to bio fer potez, ali sada je vreme za minut aplauza, jer pored pomenutih Argentinaca - imamo još jednog pobednika Mundijala!

Naime, jedan očigledno veliki ljubitelj klađenja i iskusni kladioničar je sve ovo predvideo! Naravno, ne i način slavlja, ali jeste verovao u titulu Argentine, kao i to da će Mesi biti osvajač "Zlatne lopte", a Martines "Zlatne kopačke" i za to je "debelo" nagrađen!

On je u sportskoj kladionici Meridian iskoristio opciju slobodne igre i spojio ove tri opklade, što mu je donelo ukupnu kvotu 50, a onda i dobitak od FANTASTIČNIH 150.000 DINARA!

I to - na uplatu od svega 3.000 DINARA - malo li je?

Izvor: PROMO/Meridian

Može se reći da je izdominirao u svetu online kladjenja, baš kao što su to Argentinci uradili u svetu fudbala. A, dobro je poznato da ove dve stvari idu zajedno!

Uz znanje i malo sreće - dobitak je tu!

A, uz samo malo truda i par klikova - uskoro možemo pisati i o vama! Kako?

Tako što ćete se, za početak, registrovati na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i potom preuzeti FANTASTIAČAN BONUS DOBRODOŠLICE OD 2.000 RSD I TO BEZ USLOVA ZA DEPOZIT!

A, onda? Ostanite na istom mestu, istražite vrhunsku ponudu i sastavite tiket vredan miliona!