ŠAMPION

MESI OTERAO ŽENU IZ KREVETA, ALI PORED NJEGA SPAVA BOGINJA! Leo objavio tri fotografije iz sobe i napisao DVE reči!

Autor Nikola Delić

Lionel Mesi objavio je zanimljivu fotografiju na društvenim mrežama.

Izvor: Profimedia

Argentina je postala prvak sveta po treći put u svojoj istoriji, a na taj trofej se čekalo 36 godina u ovoj južnoameričkoj državi. Najzaslužniji za taj uspeh je upravo Lionel Mesi, najbolji fudbaler šampionata i jedan od najboljih u istoriji fudbala. On svoje oduševljenje trofejom ne krije ni na društvenim mrežama!

Naime, Mesi je objavio svoju sliku iz kreveta, gde pored njega spava trofej namenjen najboljoj reprezentaciji sveta, a ne njegova žena Antonela Rokuco, koja je verovato i napravila ovu fotografiju. Uz to je napisao i dve reči "Dobar dan". On je na nedavno završem šampionatu Mesi je postigao sedam golova i samo je Kilijan Mbape bio uspešniji od njega.

Da podsetimo, Argentinci su odigrali jedno od najboljih finala u istoriji Svetskih prvenstava protiv Francuske, pa je rezultat u posle 90 minuta bio 2:2. Posle dodatnih 30 minuta igre, opet je bilo nerešeno i to 3:3, a Mesi je postigao dva od tri gola svoje selekcije. U penal seriji bolje su se snašli "gaučosi" i rezultat je bio 4:2, posle čega je počelo veliko slavlje među Argentincima!