PRIPREME

ZVEZDA OBJAVILA SPISAK - IGRAĆE ŠEST MEČEVA NA PRIPREMAMA U TURSKOJ! Poznati su protivnici, ova 3 tima odlično poznaje!

Autor Nikola Delić

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće šest prijateljskih mečeva na pripremama u Turskoj, a poznati su i rivali.

Izvor: MN Press

Fudbalere Crvene zvezde uskoro očekuje početak priprema za drugi deo sezone, u kom će crveno-beli pokušati da odbrane duplu krunu osvojenu prošle godine. Zvezda trenutno ima deset bodova više od svog najvećeg rivala Partizana i želi da ostvari cilj i plasman u Ligu šampionu. Sada je poznato sa kim će igrati tokom priprema u Turskoj, igrće šest utakmca.

Drugog dana Božića, 8. januara fudbaleri Crvene zvezde otputovaće u Tursku i tamo će biti sve do 27. januara. U tom periodu izabranici Miloša Milojevića odigraće šest mečeva, a sa tri rivala su igrali važne evropske utakmice poslednjih godina. To su Nefči, Dinamo Tbilisi i Ludogorec.

Prvi meč na pripremama biće odigran 15. januara, a rival će biti poljski tim Lehija iz Gdanjska, imaće crveno-beli još okrašaje sa Koprom i za kraj 27. januara igra protiv Austrije, ali ne iz Beča, nego iz Luštenaua. Milojević će imati priliku da "proveri" svoje igrače, a i sagleda gde mu je pojačanje najpotrebnije. Za sada su najglasnije priče o transferima, potencijalnih povratnika na stadion Rajko Mitić, Urošu Spajiću i Nemanji Maksimoviću.

Spisak utakmica:

  • 15. januar Zvezda - Lehija Gdanjsk
  • 19. januar Zvezda - Nefči
  • 21. januar - Zvezda - Kopar
  • 22. januar Zvezda - Dinamo Tbilisi
  • 25. januar Zvezda - Ludogorec
  • 27. januar Zvezda - Austrije Luštenau