Fudbal

MESI KLIMNE GLAVOM, ON ODMAH SEDNE! Pogledajte kako SVI Argentinci slušaju najvećeg na svetu! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Detalj dočeka u Argentini koji je postao hit na društvenim mrežama

Izvor: Twitter/chizurufgarcia

Lionel Mesi bio je zvezda šampionske parade u Buenos Ajresu, gde su fudbaleri u utorak pokušali da pronesu trofej prvaka sveta kroz više od četiri miliona zemljaka. Nisu uspeli, jer su u jednom trenutku navijači počeli da skaču sa nadvožnjaka u bus i da padaju oko njega, što je bio znak da je parada gotova.

U toku istorijskog slavlja, navijači i fudbaleri zajedno su pevali pesmu "Mućaćos", koja je postala himna Argentine i njenih navijača, a u jednom trenutku na krovu otvorenog autobusa je sa fanovima zapevao i reprezentativac Rodrigo De Pol. Skakao je, klicao Mesiju, Maradoni i Dijegovim roditeljima, a onda mu je Mesi jednim trzajem glavom pokazao da bi trebalo da sedne. I naravno, De Pol je seo. Pogledajte:

De Pol je vezista Atletiko Madrida, proslavio se u Udinezeu, a u Evropu je stigao 2014. iz Valensije. Tokom aktuelnog Svetskog prvenstva, kao i pre turnira, neretko je bio i Mesijev "telohranitelj", jer ga je pratio gde god da je Leo bio i sklanjao ssve od njega - rivale, fanove, pa i pripadnike obezbeđenja na stadionima. Ko je hteo do Mesija, morao je preko De Pola. Naravno da je i tokom parade sedeo pored njega.