Preterali

JEZIVO - ARGENTINCI SPALILI MRTVAČKI KOVČEG SA MBAPEOVOM SLIKOM: Zamerio im se jednom izjavom, zato ga MRZE! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Kilijan Mbape je uvredio Južnoamerikance pred Mundijal i sada mu se svete na svaki način.

Izvor: Twitter/screenshot/GFFN

Argentina je postala prvak sveta nakon što je u dramatičnom finalu savladala Francusku na penale. Bilo je 3:3 posle regularnog dela, nakon čega je posle penala ekipa "gaučosa" slavila 4:2. Trostruki strelac na tom meču Kilijan Mbape je od tada na meti! 

Njega je prvo isprozivao golman Argentine Emilijano Martinez tako što je u svlačionici tražio "minut ćutanja" za napadača Francuske, a potom je nosio lutku sa njegovim likom na paradi povodom osvajanja titule.

Sada su iz Argentine procurili i šokantni snimci na kojima se vidi da su navijači u Buenos Ajresu prvo napravili mrtvački kovčeg, a onda na njega zalepili sliku Mbapea. Na kraju su sve to zapalili tokom proslave, pogledajte i kako:

Na velikom udaru argentinskih navijača je sjajni napadač, a zapao im je za oko još pre Mundijala kada je izjavio da će sigurno pehar osvojiti neka evropska selekcija jer je fudbal u Južnoj Americi manje kvalitetan. 

"Argentina i Brazil nemaju takav nivo takmičenja u Južnoj Americi, fudbal nije tako razvijen kao u Evropi i zato kada gledate Svetska prvenstva uvek ih osvoje Evropljani", rekao je Kilijan Mbape, a nakon što je Argentina savladala njegov tim u finalu odmah je dobio "packu" od Artura Vidala koji mu je poručio da "uči od Južnoamerikanaca" jer su po njegovim rečima "oni izmislili fudbal".

Argentina and Brazil don't have that level of competition in South America, the football is not as developed as in Europe. That's why if you look at the last World Cups it's always the Europeans that win," Mbappe said.