ZET GA JE OBOŽAVAO!

SINIŠA, PONOSAN SAM ŠTO SAM TVOJ USVOJENI SIN! Najpotresniji oproštaj od Mihe: Čekaj me i zaštiti odozgo!

Autor Milutin Vujičić

Mnogo ljudi se oprostilo od Siniše Mihajlovića prethodnih dana, ali posebno su teške Alesandrove reči.

Izvor: Instagram/alexvogliacco_/printscreen

Smrt legendarnog srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića sve je pogodila. Od navijača, preko poznanika, bivših igrača i saigrača, pa sve do najbližih - porodice. Svi su voleli Mihajlovića i poštovali ga zbog svega što je učinio kao čovek i kao sportista, a jedno od najemotivnijih pisama objavio je njegov zet.

U pitanju je mladi fudbaler Alesandro Voljako, inače dugogodišnji partner Mihajlovićeve kćerke Virdžinije, koji je "upio" mnoge tastove fudbalske, ali i životne savete i pogodila ga je njegova smrt.

"Srećan put, Siniša, ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin, brinuo si se o meni, razumeo si me na prvi pogled i nije nam trebalo mnogo reči. Imali smo još mnogo toga da uradimo, ali tvoja duša će ostati ovde zauvek, ništa na svetu neće izbrisati ono što si uradio, hrabrost sa kojom si se borio i dostojanstvo koje samo veliki kralj može da ima. Bio si pravedan čovek i obećavam ti da ću nastaviti da sledim tvoje vrednosti", napisao je Voljako na Instagramu.

"Jednog dana ćemo se ponovo sresti, nastavićemo da gledamo utakmice, a ti ćeš me terati da jedem više srpske hrane. Čekaj me i zaštiti nas odozgo, dok ne dođe vreme da pronađem tvoj lep i mrzovoljan pogled u Violante (unuka). Volim te".

Voljako je inače rođen 1998. godine, kada je Mihajlović već bio zvezda u Italiji i bio je na putu da osvoji šampionsku titulu sa Lacijom, dok sa Virdžinijom ima kćerku, rođenu 2021. godine. Voljako je inače ponikao u Juventusu, i nikada nije debitovao za ovaj klub, ali je preko Pordenonea stigao do Đenove čiji je sada član. Prethodnu sezonu proveo je na pozajmici u Beneventu i ostavio je više nego dobar utisak.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je preminuo prethodnog petka u 54. godini, a sahranjen je u ponedeljak u Rimu, kada je veliki broj navijača, igrača, saigrača, prijatelja došao da se poslednji put oprosti od njega.