BUM!

FIFA ISMEVALA RONALDA, NAVIJAČI POBESNELI! "Ovo sigurno vodi Mesijev navijač", morali da OBRIŠU fotografiju...

Autor Milutin Vujičić

Zbog grube šale koju mnogi nisu razumeli, FIFA je morala da obriše tvit - ne i da se izvini.

Izvor: Profimedia/Marcio Machado/SPP

Dok stižu informacije da je Kristijano Ronaldo doputovao u Rijad kako bi potpisao za saudijski klub Al Nasr, FIFA se našla u problemu jer je administrator njihovih društvenih mreža pokušao da bude duhovit na račun portugalskog fudbalera. Objava koju smo videli na zvaničnom nalogu FIFA izazvala je gnev Ronaldovih navijača, verovatno i samog igrača, tako da su hitno morali da reaguju i uklone je. Ali, ima kome to nije promaklo...

U spornom tvitu, objavili su fotografiju Kristijana Ronalda koji diže palac uvis, kao da nešto odobrava, uz poruku: "Lajk ako ste stvarno uživali u Svetskom prvenstvu", što su mnogi shvatili kao provokaciju.

U mnogim izborima Kristijano Ronaldo je uvršten u najgori tim Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je "ispao" iz startne postave i njegova reprezentacija nije mogla da dođe do polufinala turnira iako se činilo da im je "otvoren žreb". Iz tog razloga, objava FIFA pomalo i "peckanje" portugalskog napadača, pošto je njegov najveći rival za to vreme uspeo da podigne "zlatni globus" i po mišljenju mnogih i zvanično postane najbolji svih vremena.

Tek kad su fanovi Kristijana Ronalda počeli da napadaju FIFA zbog ovog tvita, morali su da reaguju i da ga obrišu, međutim na kraju nije bilo ni izvinjenja.

"Osoba koja upravlja nalogom FIFA je sigurno Mesijev navijač", bio je najčešći komentar.