NOVI POSAO

LJUBIMAC ZVEZDINIH NAVIJAČA IMA NOVI POSAO! Voljeni klub ga 5 puta otpustio, sada će raditi protiv njega!

Husref Musemić vraća se trenerskom poslu, a njegov novi klub biće Igman iz Konjica.

Izvor: MN Press

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i miljenik navijača tog kluba Husref Musemić vratio se trenerskom poslu, a u narednom periodu vodiće bosanskog prvoligaša Igman iz Konjica. Iskusni stručnjak imao je prethodnih godina mnogo problema sa zdravljem - morao je da operiše žučnu kesu, ugrađen mu je bajpas zbog problema sa srcem, nakon što je doživeo infarkt. Ipak, trenerskom poslu uvek se vraća!

Husref Musemić imao je prošle sezone epizodu u Tuzla Sitiju gde je jednom navijaču dao 10 maraka, a u svojoj trenerskoj karijeri vodio je brojne timove u Bosni i Hercegovini. Sudbinski je uvek bio vezan za Sarajevo. Na klupi "bordo" tima osvojio je dve titule prvaka, a upravo je zbog stresa izazvanog vođenjem voljenog kluba doživeo infarkt 2013. godine. Tada ga je klub otpustio dok je bio u bolničkoj postelji i oporavljao se od operacije.

Tokom fudbalske karijere igrao je za Sarajevo, sa tim klubom je bio prvak Jugoslavije, nakon čega se preselio u Beograd i postao legenda Crvene zvezde. Sa beogradskim crveno-belima je takođe bio šampion Jugoslavije, a upisao je 87 mečeva i postigao 26 pogodaka. U karijeri je još branio boje Hartsa, Tventea, Venla i Pfulendorfa, gde je i okončao karijeru.

Probaće Musemić da ostvari nemoguću misiju, pošto je Igman na samom dnu tabele Premijer lige, sa svega 17 osvojenih bodova iz 19 odigranih kola. Pored toga Leotar koji je u sigurnoj zoni beži im četiri boda i deluje da trenutno imaju kvalitetniji sastav, pa ostaje da se vidi može li čuveni Husref Musemić da ostvari još jedan trenerski uspeh, a to bi u ovom slučaju bio opstanak u ligi.