DIRLJIVO

KO JE ŽENA KOJU JE MESI GRLIO NA TERENU? Prišla mu i počela da plače, svi su mislili da je njegova MAJKA, ali NIJE!

Autor Nemanja Stanojčić

Mesi je grlio kuvaricu argentinske reprezentcije Antoniju Farias koja je bila u suzama...

Izvor: Printscreen/Twitter/BeIn sport

Lionel Mesi osvojio je Svetsko prvenstvo sa Argentinom. Došao je do jedinog trofeja koji mu je nedostajao, posle čega je imao i proslavu na terenu sa jednom ženom. Ona se zaletela, povukla ga za ruku i onda je počela da plače dok ga je grlila. Leo ju je zagrlio i podelio je sa njom emotivni momenat, a svi su mislili da je u pitanju njegova majka.

Međutim, to nije bila ona. U pitanju je Antonia Farias. Kuvarica u reprezentaciji Argentine koja je uz ekipu više od 10 godina. Ona je bila uz Lea i "gaučose" dugi niz godina i vidi se koliko je i njoj značio uspeh reprezentacije. Emotivno je sve to ispratila, a snimak sa Mesijem i dirljiv momenat zabeležile su kamere i ubrzo su otkriveni i neki zanimljivi detalji o njoj.

Antonija ima 42 godine i više od deceniju je uz nacionalni tim. Ide sa ekipom na sva gostovanja i takmičenja, tako je bilo i u Kataru, gde je bila važan deo reprezentacije. Koliko je važna za tim najbolje pokazuje taj Mesijev potez koji je zagrlio i pažljivo je slušao šta je imala da mu kaže. Za razliku od mesara Salt Baea koji je napravio skandal samom pojavom i guranjem na terenu, ona je i te kako zaslužila da bude deo uspeha. Pogledajte i taj momenat:

Pogledajte i kako je izgledala proslava Argentinaca: