Prijatelj!

OVO JE ISTINA O MIHI I IBRI - OGLASIO SE SINIŠIN KUM! Ceo svet napao Zlatana zbog ćutanja, a ovaj detalj NIKO nije znao!

Autor Dušan Ninković

Dvojica legendarnih fudbalera prešli su put od mržnje do velikog prijateljstva, a poslednjih dana Zlatan je na udaru javnosti jer se nije opraštao od Siniše Mihajlovića.

Izvor: Profimedia

Smrt Siniše Mihajlovića strašno je pogodila fudbalski svet, a njegovoj sahrani u Rimu prisustvovali su brojni fudbaleri i fudbalski radnici iz Italije. Ipak, na ispraćaju od legednarnog fudbalskog asa nije se pojavio čovek kojeg su svi očekivali - Zlatan Ibrahimović! Šveđanin poreklom sa Balkana u to vreme boravio je u Kataru i pratio završnicu Svetskog prvenstva, a nije se oglasio ni na društvenim mrežama.

Mnogi su zato pomislili da je Sinišin brat Dražen upravo Zlatana "zakačio" u pismu koje je objavio nakon sahrane. Dražen Mihajlović pisao je o ljudima koji su se predstavljali prijatelji, ali se nisu pojavili na Sinišinoj sahrani. "Zahvaljujemo se čak i onima koje je moj brat smatrao velikim prijateljima i učestvovao u stvaranju njihovih karijera, a koji se nisu pojavili na sahrani, niti izjavili saučešće porodici. Njima na čast", glasio je jedan deo u pismu, ali bi drugačije svetlo na slučaj mogla da baci izjava Miroslava Tanjge!

Najbolji prijatelj Siniše Mihajlovića otkrio je u intervjuu za "Novosti" da je često komunicirao sa Zlatanom Ibrahimovićem, koji se raspitivao za zdravlje svog prijatelja. Napadač Milana bio je jedan od ljudi koji su najviše brinuli o Mihi.

"Neki igrači sa kojima je Miha imao 'konflikte' najviše su brinuli i zvali. I to ne iz kurtoazije nego su se interesovali za čoveka koga su mnnogo cenili. bio sam često u kontaktu sa Zlatanom Ibrahimovićem, Ademom Ljajićem. Zvali su redovno igrači sa kojima je sarađivao, Kolarov, Ivanović... Da ne nabrajam, da ne propustim nekog. Svi naši igrači i sportisti koji su ga poznavali su se ljudski interesovali. Takođe, veliku brigu pokazali su Italijani, igrači iz raznih zemalja koji su tamo nastupali. To je bila briga, ljubav i dokaz koliko je Miha bio veliki i koliko su ga volelo", zaključio je Tanjga.

Podsećamo, Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović bili su veliki rivali dok su nastupali za Inter i Juventus, ali su se kasnije sprijateljili u milanskom velikanu. Ibra je pojačao Inter i tamo postao jedan od Mihinih najboljih prijatelja. Veliko poštovanje između njih dvojice nastavilo se i nakon što je srpski fudbaler završio karijeru, a prošle godine zajedno su se pojavili na prestižnom festivalu Sanremo.