Fudbal

LEPOTICA "OTELA" MBAPEA TRANSRODNOJ MANEKENKI: Ima dete sa bivšim igračem PSŽ-a, a sad završila u Kilijanovom zagrljaju!

Autor Nikola Lalović

Prelepa Rouz Bertram je sada u vezi sa Kilijanom Mbapeom.

Izvor: Instagram/rose_bertram/Profimedia/UPI

Kilijan Mbape ne prestaje da bude u centru pažnje posle Svetskog prvenstva. Prvo zbog toga što golman Argentine Emilijano Martinez kao i argentinski navijači ne prestaju da ga provociraju, a onda i zbog njegovog ljubavnog života.  

Šuškalo se da je u vezi sa Ines Rau, transrodnom manekenkom, ali sada francuski mediji ističu da je zapravo sjajni napadač smuvao Rouz Bertram!

Ova 28-godišnja manekenka se i ranije povezivala sa Mbapeom, a u prošlosti je izlazila sa fudbaleron PSŽ-a Gregorijem Van der Vilom sa kojim je 2018. godine dobila i dete. Pogledajte kako izgleda Rouz Bertram:

Navodno je Mbape prestao da prati Ines Rau na instagramu i navodi se da je njihova veza gotova, a da je 28-godišnja Belgijanka osvojila srce sjajnog fubalera.

Rouz Bertram redovno krasi naslovne strane časopisa, a nedavno je priznala da je već sa 13 godina počela da koristi lažna dokumenta i da pomoću njih ulazi u klubove i provodi se. “Počela sam da se šminkam vrlo mlada, ali na pogrešan način. Previše! Počela sam da izlazim s lažnom ličnom kartom kad sam imala otprilike 13 godina jer sam jednostavno vojela da plešem i da se družim sa starijima!"

Ona je prva Belgijanka koja je pozirala za naslovnu stranu "Sports Ilustrated" magazina, a iako je rođena u belgijskom Kotrajku, njeni koreni dolaze sa mnogih strana. Majka joj dolazi iz mešanog braka i ima mešano portugalsko, angolsko i senegalsko poreklo. A evo i transrodne manekenke Ines Rau kojoj je "otela" Mbapea: