POGLEDAJTE!

SAMO ZA MESIJEVE OČI! Supruga se UVIJA uz latino muziku, a Leo upalio kameru: "Da vidite kako mi je!" (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Lionel Mesi je pokazao kako izgleda Antonela Rokuzo kada se opusti uz muziku.

Izvor: Twitter/Loukendy_Media/Screenshot

Argentinskl fudbaler Lionel Mesi pre sedam dana osvojio je Svetsko prvenstvo u Kataru, dopunivši tako svoju kolekciju i sa poslednjim peharom koji mu je nedostajao. Odmah posle toga usledio je povratak u domovinu i veliko slavlje na ulicama prestonice, sa prijateljima u Rosariju, ali i sa porodicom - pošto je Pari Sen Žermen dozvolio Mesiju nešto duži odmor kako bi "napunio" baterije za nastavak sezone.

Slobodno vreme Mesi je iskoristio i da proslavi Božić sa najdražima, pa je na , a posebno uživa sa suprugom Antonelom Rokuzo, pa je svima i na društvenim mrežama kako to izgleda...

Mesi je podelio snimak na kome se vidi kako njegova supruga Antonela Rokuzo, koju inače zna još od srednje škole, zavodljivo pleše uz latino taktove. Tu je naravno i čaša šampanjca, da se još jednom nazdravi za sportski trenutak godine koji je Mesija, po mišljenju mnogih, "gurnuo" na mesto najvećeg igrača svih vremena.

"Moja žena, Antonela, ima mnogo izvrsnih kvaliteta. Stvarno se divim kako se nosi s svakodnevnim poslovima, uvek je dobro raspoložena i uvek rešava probleme. Vrlo je inteligentna i uspešna u svim aspektima života", rekao je Leo jednom prilikom.


Pogledajte i najbolje fotografije Antonele Rokuzo sa Instagrama: