UŽAS

BOSANAC ZGROZIO FUDBALSKI SVET! Divljački udario protivnika pa se bunio, ovo je bio start za zatvor (VIDEO)

Autor Nikola Delić

Jedan od najboljih fudbalera Bosne i Hercegovine svih vremena Miralem Pjanić krvnički je startovao na protivnika, nakon čega je dobio crveni karton.

Izvor: Twitter/fodboldword/printscreen

Dok se fudbaleri širom sveta odmaraju i spremaju za nastavak sezone u svojim klubovima, situacija u UjedinjenimArapskimEmiratima je sasvim drugačija. Tamošnji fudbalski šampionat je u jeku, a u centru pažnje je bio meč između Dibe i Šarjaža, čiji dres nosi i proslavljeni Miralem Pjanić. Upravo je internacionalac iz Bosne i Hercegovine svojim nesportskim ponašanjem privukao pažnju na sebe.

Utakmica nije dobro počela za Šarjaž, jer se igrao tek 17. minut kada je došlo do nebitnog duela, daleko od gola, koji je rezultirao crvenim kartonom za Pjanića. On je ušao u duel sa fudbalerom domaće ekipe MansuromAlBalošijem, nakon čega je Pjanić pao i zatim na divjački način kramponima udario protivnika u grudi.

Istog momenta je Mansur pao i ostao da leži, a sudija Aldhublei je posle konsultacija sa VAR sobom potvrdio da se radi o direktnom crvenom kartonu za nekadašnjeg fudbalera Juventusa. Za njim je krenuo i Mansur kojem je vrlo brzo pokazan crveni karton. U novonastaloj situaciji, sa igračem manje za obe ekipe, bolje se snašao Šarjaž i pobedio sa 2:0, a upravo u redovima pobednčke ekipe igraju nekadašnje velike zvezde poput Paka Alkasera i Kostasa Manolosa.

Pogledajte kako je izgledao taj start Pjanić: