In memoriam

UŽAS - ENGLESKI FUDBALER UBIJEN DOK JE PLESAO! Preminuo nakon napada nožem na podijumu za igru!

Autor Dušan Ninković

Strašne vesti stižu iz Engleske, mladi fudbaler izgubio je život u Božićnoj noći.

Izvor: Facebook/cody.fisher.501/printscreen

Užasne vesti stižu iz Engleske! Mladi fudbalerKodi Fišer (23) levi bek niželigaša Stratford Tauna, ubijen je tokom izlaska u noći između ponedeljka i utorka. Policija Zapadnog Midlendsa potvrdila je da je mladi fudbaler izgubio život nakon rasprave u noćnom klubu, a po prvim informacijama on je izboden.

Vesti o smrti mladog fudbalera preneo je britanski "Skaj", koji tvrdi da se incident dogodio na plesnom podijumu. Zvanične informacije iz istrage pokazuju da je zbog teških telesnih povreda nanetih nožem policija pozvana oko 23:45. Ubrzo su smrt mladog fudbalera potvrdili njegovi saigrači i rivali, a oglasila se i porodica sportiste koji je karijeru počeo u Volsolu.

"Slomili su nam srca. Izgubili sam svog najboljeg prijatelja. Moja porodica i ja tražimo privatnost i poštovanje u ovo srceparajuće vreme", glasilo je saopštenje koje je objavila njegova porodica. Očigledno se oni više neće oglašavati o ovom slučaju, a ostaje da se vidi koga će policija uhapsiti narednih dana zbog ovog zločina.

Inače, Fišer je ove sezone nastupao za Stratford Taun, amaterski klub iz mesta po kojem nosi ime. Pre toga igrao je za još nekoliko niželigaških timova i u tim ekipama je bio omiljen saigrač. U prilog tome govore poruke koje su njegovi bivši klupski drugovi ostavili na društvenim mrežama.