L U D I L O

MESI SE POJAVIO U RODNOM GRADU, PA ZAPEVAO PESMU O MARADONI: Slavilo se jer "Dijego gleda sa neba"! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Lionel Mesi živi najbolje dane svog života i peva "kako ga Dijego gleda sa neba"!

Izvor: Tweet/ESPN Argentina

Dok drugi treniraju i već igraju fudbal, Argentina slavi! Nikome ne pada na pamet da se vraća u klub i svi fudbaleri "gaučosa" koji su osvojili titulu šampiona sveta i dalje su u slavljeničkom raspoloženju, pa tako i Lionel Mesi. Najbolji fudbaler svih vremena je u rodnom Rozariju zajedno sa suprugom i porodicom, a tamo je napravio pravu pometnju kada se pojavio na jednom rođendanu.

Njegova nećaka je slavila 15. rođendan, a kada su okupljeni videli Lea na proslavi, odmah su zapevali pesmu posvećenu njemu i Dijegu Maradoni! Navijačka pesma "Muchachos" bila je nezvanična himna navijača Argentine u Kataru, a sada ju je sa okupljenima zapevao i sam Mesi! 

Radnja pesme je jednostavna, navijači se nadaju novoj tituli svetskog šampiona, a Dijego Maradona sa neba sve gleda i navija za Mesija. Na kraju su se ovi stihovi: "Momci, sada se opet nadamo; hoću da osvojemo treću titulu, hoću da budemo svetski šampioni; A Dijega možemo da vidimo kako sa neba navija za Lionela!", pokazali kao proročki! A evo kako ih je pevao Mesi:

Lionel Mesi je na kraju u svom poslednjem pokušaju, na Svetskom prvenstvu za koje je najavio da mu je poslednje, osvojio "boginju" i obradovao celu naciju. Proslava u Buenos Ajresu bila je neverovatna, čak 5.500.000 ljudi je došlo da slavi, a bilo je i povređenih u celom tom metežu!

 A kada će se Mesi vratiti u Pariz da zaigra za Pari Sen Žermen, nikome nije poznato...