Fudbal

NEJMAR SE OBRUKAO - DOBIO CRVENI ZA SIMULIRANJE! Brazilac za DVA minuta napravio dve GLUPOSTI, svet mu se smeje!

Autor Nemanja Stanojčić

Nejmar je dobio crveni karton za simuliranje penala...

Izvor: Arena Sport /Printscreen

Nejmar je dobio crveni karton zbog simuliranja! Napravio je dve gluposti za dva minuta, dobio dva žuta kartona u razmaku od nekoliko desetina sekundi i ostavio je saigrače na cedilu na utakmici protiv Strazbura! Izgleda je i dalje nervozan zbog ispadanja Brazila u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

Frustraciju je izbacio na meču francuske lige. Prvo je u 61. minutu rukom u lice udario protivničkog igrača i sudija Klemon Turpan odmah je izvadio žuti karton. Manje od dva minuta posle toga ponovo se obrukao. Ušao je u kazneni prostor, pokušao da iznudi jedanaesterac, pao je na zemlju i okrenuo se ka arbitru. Turpan se ponovo uhvatio za džep, izvadio novi žuti karton i poslao ga u svlačionicu.

Odmah su arbitra okružili njegovi saigrači, prišao mu je i Nejmar, ali promene odluke nije bilo. Pokazao je jasno Brazilcu da napusti granice igrališta. U tim momentima navijači su krenuli sa zvižducima, neki su čak i signalizirali Nejmaru da potrči i da brže napusti teren da bi se meč nastavio. Nije to učinio, šetao je po terenu i onda uzeo jednu od rezervnih lopti koja se nalazila tik pored terena i odneo je sa sobom u svlačionicu. Do kraja meč ređale su se šanse, Markinjos je čak i postigao gol, ali je poništen, jer je sudija pokazao da je Mbape pre toga oboren u kaznenom prostoru. Kilijan je uzeo loptu, pogodio i doneo tri boda svom timu u 95. minutu - 2:1. Pogledajte i te poteze Nejmara: