Valjda će biti dobro...

JEZIVE SCENE NA TERENU - NAPADAČ SE SAMO SRUŠIO! Kad je čuveni Francuz počeo da povraća, ceo stadion je zanemeo! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Iskusni francuski napadač Andre Pjer Žinjak je preživeo pravu dramu u meču sa Santos Lagunom!

Izvor: Twitter/@elsabordelbalon

Pomalo zaboravljeni nekadašnji reprezentativac Francuske Andre Pjer Žinjak preživeo je pravu dramu! Ovaj 37-godišnji napadač je već sedam godina u Meksiku gde igra za Tigres, a sada je na jednom meču kolabirao na terenu! 

Na meču sa Santos Lagunom njega je Feliks Tores pogodio u glavu, a kada se to desilo Žinjak je ostao ukopan. Nakon toga je počeo da se drži za potiljak, a potom je pao na travu!

Sudija je odmah prišao i uplašeno ga pitao da li je dobrom nakon čega je Žinjak probao da ustane. Uspeo je da se ispravi i stane na noge, ali je onda počeo da povraća! Pogledajte tu scenu:

Lekari su utrčali na treren, ali nije mogao da nastavi utakmicu robusni napadač i morao je da napusti teren i ode u svlačionicu. Odmah je prevezen u bolnicu na detaljan pregled. Ipak, trener Tigresa Dijego Koka je smirio navijače posle meča.

"Otišao je u bolnicu iz predostrožnosti, pre svega jer se radilo o udarcu loptom. Poželeo je da malo povrati na klupi i to nas je sve zabrinulo, ali to su normalni simptomi. Klupski doktor je vrlo uveren da nije ništa i da je u pitanju samo strah", zaključio je on.

Žinjak je ponikao u Lorijenu, a probio se golovima u dresu Tuluza, Potom je pet godina nosio dres Olimpika iz Marseja, a osim toga je za Francusku upisao 36 nastupa i sedam golova. Sve je iznenadio kada se 2015. godine odlučio da zaigra za Tigres u Meksiku! Ostao je tu do sada, postao legenda kluba, osvojio nekoliko titula i na 313 mečeva dao 175 golova!