Dokle?

BRUKA - DŽAKA OPET PROVOCIRAO SRBE! Pevali mu o JAŠARIJU I RUGOVI, a evo šta je on uradio! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Sramotne provokacije Granita Džake za Srbe i Srbiju se nastavljaju!

Izvor: Profimedia/Mustafa Yalcin / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Skandalima sa Granitom Džakom nikad kraja! Sada je ponovo švajcarski fudbaler albanskog porekla provocirao Srbe, ovoga puta u Londonu i to u društvu albanskog pevača Amarilda Ndreče. 

Ovaj muzičar je objavio snimak iz kluba u kome sedi pored Granita Džake i peva mu pesmu u kome pominje Adema Jašarija, Ibrahima Rugovu i vređa Srbe! Na snimku koji je videlo preko 800.000 ljudi videlo se kako se Džaka smeška, a pevač je ui komentaru ostavio deo pesme:

"Pobedio Srbiju loptom, onda slavi sa imenom legendarnog Adama Jašarija na grudima. Čast mi je zbog jednog Albanca, Granita Džake", deo je pesme! Pogledajte kako je ta scena u klubu izgledala:

Sada Džaki nije smetalo pominjanje albanskog teroriste Adema Jašarija, iako je javno rekao da nije zbog njega slavio sa dresom na kojem piše Jašari u meču sa Srbijom. Navodno je to uradio upravo zbog igrača koji je nosio dres sa brojem 26 Ardona Jašarija.

"Ne, nikakva politička pozadina. Došao je u mlad tim, ja sam bio u toj situaciji kao on, zaslužuje poštovanje. Viđamo se svaki dan, provodimo puno vremena. Uvek nakon utakmice nosim majicu sa njegovim likom. To sam baš sada i uradio", tada je rekao Granit Džaka.

Ta izjava ga je na Mundijalu spasila suspenzije, iako nije samo nošenje dresa njegov greh na tom meču. On se konstantno sukobljavao sa igračima Srbije,provocirao, a na kraju ulazio i u fizičke sukobe! Prisetite se toga:

Na kraju je i švajcarcima dojadilo pa su se javno okrenuli protiv jednog od svojih najboljih igrača i tražili da mu se oduzme kapitenska traka. Videćemo da li će FS Švajcarske ili FIFA reagovati posle novog ispada.