Uh, uh!

BOMBA - DOVELI RONALDA, HOĆE I IKARDIJA! Stvara se PAKLENI tandem u Aziji - obojica ne podnose Lionela Mesija!

Autor Dušan Ninković

Mogao bi da postane drugo najveće pojačanje u klupskoj istoriji i deo slagalice koji nedostaje za trofeje.

Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo je odlučio - karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji i sa ekipom Al-Nasr potpisao je najveći ugovor u istoriji fudbala. Iako se ne tako davno smejao ljudima koji odlaze u Aziju, portugalski napadač morao je da se pomiri sa sudbinom. Ali, u klubu su svesni da dolaskom Ronalda moraju da porastu i ambicije. Kako bi se najveće pojačanje osećalo dobro, žele da mu nabave saigrače za najveće domete!

Jedan od takvih je Mauro Ikardi (29), argentinski napadač kojeg španski i italijanski mediji povezuju sa Al-Nasrom! Navodno, on je sledeća velika zvezda po koju će krenuti klub iz Saudijske Arabije, svestan da Ikardi više ne može da bira timove na najvišem nivou, a da bi i pored toga bio ogromno pojačanje za njih.

Informacije koje prenosi "Tutomerkato" kažu da je prvi kontakt uspostavljen i da je Argentinac poslao dobre signale klubu koji želi da ga vidi u svojim redovima. Možda bi taj transfer mogao da mu posluži da karijeru vrati na pravi put, jer se mnogo muči od kako je 2019. godine prešao iz Intera u PSŽ. Nakon godina u kojima se mučio stigao je na pozajmicu u Galatasaraj i uspeo da pronađe golgetersku formu, a tim je sa njim u napadu uspeo da stigne do čelne pozicije na tabeli posle 15 odigranih mečeva.

Ipak, Ikardi i dalje ima velikih problema - Turska nije preveliki izazov za njega, a muke iz privatnog života prečesto su mnogo praćenije od njegovih igara. Selidba u Saudijsku Arabiju mogla bi da ga skloni od očiju javnosti, a samim i da iz medija nestanu naslovi o njemu i supruzi. Vanda Nara i Mauro Ikardi bili su mesecima glavna tema zbog navodne brakorazvodne parnice čiji ishod niko nije mogao da predvidi. Ovako izgleda Vanda:

U jednom trenutku se činilo da Vanda ima potpunu kontrolu nad Maurom Ikardijem zbog predbračnog ugovora i uloge agenta koju je obavljala, a sporadično su se u javnosti pojavljivale afere koje su jedno drugom pokušali da prećute. Upravo je temeprment Vande Nare, koja je Maksija Lopeza ostavila zbog njegovog mlađeg saigrača, razlog koji argentinski mediji često ističu kada je reč o odnosima Mesija i Ikardija.

Njih dvojica nikada nisu imali dobru saradnju, pa je Mauro bio skrajnut iz nacionalnog tima zbog prve zvezde. Navodno, Leova supruga Antonela ne podnosi Vandu i zbog toga njihove porodice ne mogu da ostvare nikakvu komunikaciju.