Ljubav!

DIRLJIVA PORUKA ARIJANE MIHAJLOVIĆ NA INSTAGRAMU: Dve Mihine slike i srceparajuće reči: "To nije mesto za bilo koga..."

Autor Dušan Ninković

Udovica Siniše Mihajlovića oglasila se na Instagramu, a njena poruka pogađa u srca.

Izvor: Instagram/ariannamihajlovic/printscreen

Dani prolaze, a tuga za Sinišom Mihajlović se ne smanjuje. Njegova porodica mnogo pati za suprugom, ocem i dedom, a već nekoliko puta oglašavala se Arijana Mihajlović - jednom i za Božić po gregorijanskom kalendaru. Nekada jedna od najlepših italijanskih novinarki bila je oslonac tokom čitave inostrane karijere srpskog asa. Ljubav između njih dvoje bila je ogromna, a Italijani su njihov brak smatrali idealnim. Zato Arijana teško podnosi odlazak voljenog Siniše...

I u danu kada svet čeka novu, 2023. godinu, Arijana Mihajlović se obraća pratiocima zajedničkim fotografijama sa preminulim suprugom. Ona je na Instagramu podelila dve njihove fotografije, uz kratak opis koji ukazuje na to da su svi koji su dobro poznavali Mihu znali kakva je ljudina bio!

"Samo oni koji odu dalje razumeju ko ste vi zapravo. A to 'dalje', znate, to nije mesto za bilo koga. Ljubav iznad svega", napisala je Arijana Rapaćoni. Pogledajte zajedničke fotografije Arijane i Siniše:

Siniša i Arijana upoznali su se čim je on iz Crvene zvezde prešao u Italiju, gde je nosio dres Rome, Sampdorije, Lacija i Intera. Venčali su se davne 1996. godine, pa zatim 2005. godine obavili crkveno venčanje u Sremskim Karlovcima. Pre tri godine su obnovili zavete i u katoličkoj crkvi, a i nakon Mihinih igračkih dana ostali su da žive u Italiji. Veći deo njegove trenerske karijere vezan je upravo za timove iz Serije A. Ovo je Arijanina objava, uz dve zajedničke fotografije: