Užasno!

SKANDAL NA PELEOVOJ SAHRANI - PREDSEDNIK FIFA SLIKA SELFIJE! Došao da se pokloni asu, pa napravio HAOS pored kovčega!

Autor Dušan Ninković

Prvi čoveka FIFA Đani Infantino u centru pažnje zbog neprikladnog ponašanja.

Izvor: Profimedia

Fdubalski svet je tužan jer je otišao jedan od najvećih svih vremena, a Brazilci već danima plaču za Peleom, svojim najboljim fudbalerom u istoriji. Nakon duge i teške bolesti preminuo je Pele, a on će biti sahranjen u na devetom spratu groblja, dan nakon što je kovčeg odnet na stadion njegovog voljenog Santosa.

I dok su Brazilci kivni na Nejmara zbog toga što se nije pojavio na ispraćaju fudbalskog asa, čitav svet je u šoku zbog onoga što radi Đani Infantino. Prvi čovek FIFA primećen je kako pravi selfije pored tela preminulog fudbalera, što je nedopustivo ponašanje u ovakvoj prilici. Pogledajte fotografije sa stadiona gde je odnet Peleov kovčeg:

Društvene mreže preplavile su fotografije Infantina na kojima se vidi kako on pozira na samo nekoliko metara od sanduka. Đani zajedno sa još nekoliko ljudi pokušava da uhvati najbolji kadar za fotografiju dok ispred njih stoji otvoren kovčeg u kojem je telo trostrukog osvajača Mundijala i jednog od petorice najboljih fudbalera svih vremena. Pogledajte tu scenu:

Inače, Infantino je ovih dana već bio u centru pažnje. On je juče iz Brazila poslao jaku poruku čitavom svetu. Prvi čovek FIFA najavio je da će od svake zemlje biti zatraženo da jedan stadion nazove po Peleu. Ova neobična ideja očigledno je Đaniju pala na pamet na licu mesta jer nikada ranije nismo imali sličan primer.