Uh, uh!

BLAM KRISTIJANA RONALDA NA PRVOJ KONFERENCIJI: Ceo svet se smeje Portugalcu - on nema pojma gde je došao?! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Slavni fudbaler napravio veliku grešku tokom obraćanja medijima, što su na društvenim mrežama jedva dočekali njegovi kritičari.

Izvor: Twitter/footballdaily/printscreen

Kristijano Ronaldo je pojačao Al-Nasr u Saudijskoj Arabiji i već je predstavljen kao fudbaler tog tima. U utorak je prvo održao konferenciju za novinare, a zatim odradio i prvi trening sa ostatkom ekipe. Ipak, nakon odlaska slavnog portugalskog asa u Aziju, malo ko priča o fudbalu. Iako je on na konferenciji pokušao, potkrala mu se jedna greška!

fudbalski fanovi na društvenim mrežama ismevaju Portugalca jer je promašio ime države u kojoj nastavlja karijeru! Iako je rekao da je pratio fudbal u Saudijskoj Arabiji i da zna kakav je kvalitet u tamošnjj ligi, Ronaldo je u jednom trenutku pomešao dve države koje nemaju mnogo sličnosti. Umesto Saudijske Arabije pomenuo je Južnu Afriku - koja barem na engleskom ima iste "inicijale" (South Africa). Poslušajte:

Ovaj kratak snimak brzo je postao hit među onima koji nisu Ronaldovi obožavaoci, a koji ga sada peckaju da nije siguran ni u kojoj se zemlji nalazi. Baš ta greška prilikom pominjanja zemlje u kojoj nastavlja karijeru za mnoge je argument da je Kristijano Ronaldu u Al-Nasru samo zbog novca i da ga uopšte ne zanima klupski projekat o kojem je pričao na prvoj konferenciji. Podsećamo, Kristijano je tokom obraćanja govorio kako želi da ceo klub podigne na viši nivo i kako mu je izazov da sa ovom ekipom obara rekorde. On želi da usadi šampionski mentalitet svojim saigračima, kao i da pomogne ženskom timu u svog kluba.