Evo ko igra tamo

KRISTIJANA U ARABIJI ČEKAJU TRI SRBINA: Jedan igrao za večite, drugi je heroj "Marakane", a trećem znate brata!

Autor Nikola Lalović

Kristijano Ronaldo je otišao u Saudijsku Arabiju, gde ga čeka veliki broj jako poznatih fudbalera, a među njima i tri Srbina.

Izvor: MN Press/Twitter/footballdaily/printscreen

Stigao je Kristijano Ronaldo u Saudijsku Arabiju, potpisao ugovor sa Al Nasrom i odmah napravio veliki kiks! Pogrešno je rekao u koju je zemlju stigao kada se pojavio na konferenciji za medije, pa je to podiglo buru.

Sada ga tek čeka debi u dresu Al Nasra, možda i već u četvrtak protiv Al Tae, a Kristijano će se u novoj ligi sastajati sa nekim dobro poznatim licima. Tu su brojni slavni fudbaleri, ali i trojica Srba!

Dvojica igraju zajedno u Al Fajhi a to su nekadašnji napadač Crvene zvezde Milan Pavkov i bivši golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković. Treći Srbin nastupa u Abhi i to je 32-godišnji vezista Uroš Matić, rođeni brat Nemanje Matića. 

Puna je bivših zvezda saudijska liga pa tako sa Matićem u timu igra bivši špic Mančester sitija, Espanjola i Lacija Felipe Kaisedo. U Al Fajhi sa Pavkovom i Stojkovićem je nekadašnji štoper Viljareala Viktor Ruiz, a u Al Nasru sa Kristijanom će biti najveće zvezde.

Tu ga čekaju Vinsent Abubakar koga smo dobro zapamtili na Svetskom prvenstvu, nekadašnji golman Napolija David Ospina, bivši štoper Viljareala Alvaro Gonzales, Argentinac Piti Martinez koji je nekada bio udarna snaga Rivera i prvi strelac lige Anderson Taliska.

U Etifaku je nekadašnji špic Švedske Robin Kvaison, u Al Itihadu igra Ahmed Hegazi, a u Al Tavunu je još jedno nama dobro poznato lice, miljenik grobara Leandre Tavamba! Vezni red Al Šababa čine Ever Banega. Gregor Krihovijak i Santi Mina, u Al Hilalu su u napadu Lusijano Vijeto, nekadašnji špic Argentine, doskorašnji igrač Mančester junajteda Odion Igalo i Andre Kariljo koga takođe pamtimo iz Premijer lige.

Kristijano Ronaldo će sada ipak biti lice lige i probaće da pomogne Al Nasru da sačuva prvupoziciju na tabeli koju ima u ovom momentu,