Nestvarno

ŠTA SE OVO DEŠAVA SA GOLMANIMA? Najskuplji na svetu, a BLAMIRAJU se svakog dana: Alison šokirao sve na stadionu! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Pogledajte još jedan neverovatan kiks čuvara mreže u Engleskoj.

Izvor: Profimedia

Nova 2023. godina nije donela ništa dobro golmanima engleskih velikana. U subotu uveče katastrofalno je reagovao i čuvar mreže Liverpula, Brazilac Alison, koji je neverovatno kiksnuo u utakmici FA Kupa protiv Vulverhemptona. Doslovno je poklonio gol gostima na Enfildu potezom kojim je ostavio sve u šoku na stadionu - pogledajte:

Neverovatna reakcija čuvara mreže iz Brazila čija je vrednost procenjena na čak 50 miliona evra, ali on nije prvi skupoceni golman koji je kiksnuo ovih dana. Pre njega je katastrofalno reagovao i Čelsijev Kepa, koji je "kriminalno intervenisao" u derbiju protiv Mančester sitija, a plaćen je čak 80 miliona evra i postoji dobar razlog zašto je sada procenjen na samo 15 miliona. A pored njih dvojice, kiksom je godinu počeo i golman Mančester junajteda David De Hea.

Čudio se i Junajtedov golman kao i mnogi zašto ga Luis Enrike nije odveo na Svetsko prvenstvo, a onda je u utakmici protiv Evertona primio gol na način koji je veoma teško opisati. Lopta mu se "zapetljala" između nogu i nekako završila u mreži, a ni njemu nije bilo do kraja jasno šta se dogodilo. Ali je sada mnogima jasnije zašto više ne brani za nacionalni tim. 

Čelsi, Mančester junajted, Liverpul... Svi se hvataju za glavu zbog golmana u prvim danima januara. Liverpul je odigrao samo nerešeno protiv Vulvsa i moraće da igra "reprizu", što se sigurno neće svideti menadžeru Jirgenu Klopu. A pogledajte kako je Alison reagovao kod drugog gola: