Vreme je?

MURINJO DOBIO NOVI POSAO, OVO NIKAD NIJE RADIO: Procurile službene informacije, preuzima jedan od najboljih timova sveta

Autor Nikola Lalović

Iskusni portugalski stručnjak bi uskoro mogao da se oproba i na mestu selektora!

Izvor: Profimedia

Brazil je na Svetsko prvenstvo otišao kao najveći favorit za osvajanje Mundijala, a na kraju je ispao od Hrvatske već u četvrtfinalu. Ceh za to platio je selektor Tite koji je odmah posle ispadanja podneo ostavku i sada se licitira sa imenima njegovih potencijalnih naslednika. 

Nekadašnji reprezentativac Brazila, ofanzivac Karlos Alberto je sada otkrio da je Žoze Murinjo već prihvatio taj posao! Njih dvojica su sarađivala 2004. godine u Portu gde su zajedno osvojili Ligu šampiona.

"Reći ću ovo direktno. Murinjo će verovatno da bude novi selektor Brazila. Ovo su vesti koje vam službeno objavljujem i ne samo to, pitao me je da mu budem pomoćnik", rekao je za brazilske medije.

Problem ovde pravi Roma koja sa "Posebnim" ima ugovor do 2024. godine i nema nameru da ga pusti niti da mu dopusti da odjednom bude i selektor i trener. To znači da bi Murinjo ovog posla mogao da se prihvati tek na kraju naredne sezone, ali ako je verovati Karlosu Albertu sve je već završeno!