Fudbal

TRAGEDIJA U PORODICI ČUVENOG SRPSKOG FUDBALERA: Pronađeno telo oca Ivice Dragutinovića?!

Autor Mladen Šolak

Poznati srpski fudbaler doživeo je veliku porodičnu tragediju, prenose mediji.

Izvor: MN Press

Otac nekadašnjeg reprezentativca Srbije Ivice Dragutinovića (47) izgubio je život u reci Lim, prenose mediji. Prema pojedinim navodima, on je oduzeo sebi život na dan svoje krsne slave, ali to nije potvrđeno, kao što još nije ozvaničen ni identitet muškarca čije je telo plutalo vodom.

Prema pisanju "Blica", vatrogasci iz Prijepolja u ponedeljak ujutru izvukli su iz reke telo muškarca čiji identitet nije isprva objavljen. Takođe, nepoznato je kako je stradao u reci, a telo je primećeno prošle noći, kako pluta rekom na potezu između Prijepolja i Bistrice.

Takođe, mediji prenose i to da su vatrogasci iz Prijepolja prošle noći dobili poziv oko 01.10 da je u mestu Drenova u toj opštini nepoznata osoba sletela kolima u reku. "Ukupno pet vatrogasaca - spasilaca sa dva vozila odmah je upućeno na mesto nesreće. Za samo deset minuta oni su stigli na lice mesta i odmah zatim započeli izvlačenje nastradale osobe", kazao je dobro obavešteni izvor "Informera".

Vatrogascima je bilo potrebno dva sata da iznesu telo poginule osobe iz reke. Nakon toga je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje smrt. Policija je obavila uviđaj i utvrđuju se okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Dragutinović je rođen u Prijepolju, napravio je veliku karijeru nastupajući za belgijske klubove Gent i Standard, kao i za špansku Sevilju i za reprezentaciju Jugoslavije/SCG/Srbije, za koju je odigrao 49 utakmica. Aktivnu fudbalsku karijeru završio je 2011. u Španiji.