Fudbal

HRVATSKA LEPOTICA ZASENILA SVE NA MUNDIJALU, A SAD OTKRILA: Muvali su me mnogi fudbaleri, ali ja znam šta oni hoće! FOTO

Autor Nikola Lalović

Ivana Knol je postala globalno poznata na Mundijalu u Kataru, a osim publike primetili su je i brojni fudbaleri.

Izvor: Profimedia/Richard Callis/Fotoarena/Sipa USA

Lepotica iz Čapljine Ivana Knol zaludela je celu planetu svojim izdanjima na Svetskom prvenstvu u Kataru! Svetski mediji su pisali naširoko o atraktivnoj hrvatskoj navijačici koje se redovno pojavljivala na tribinama u vrlo izazovnim izdanjima. 

Sada je u razgovoru za "Dejli Mejl" otkrila da nije bila primećena samo na tribinama, već i na terenu i da je veliki broj fudbalera tokom Mundijala želeo da se vidi sa njom!

"Da, tačno je! Nekoliko fudbalera mi je slalo poruke. "Kako si, šta radiš, bla,bla,bla..." Neki od njih su mi se izvinjavali dan pred utakmicu sa Hrvatskom, a ja im nisam odgovarala dok ne bi izgubili!", otkrila je Ivana Knol. Prisetite se njenih izdanja sa Mundijala:

Ona je istakla da sa fudbalerima neće da ima posla, jer joj je jasno da bi oni samo hteli da je iskoriste! "Ja se samo zabavljam sa svima i mislim da se ljudima sviđam jer sam lepa. Ne želim nikoga da upoznajem, tu sam da izmamim osmeh ljudima i to je to", rekla je Ivana Knol.

Ipak, itekako se ovoj Hrvatici iz Bosne i Hercegovine isplatio put u Katar. Na kraju je dobila preko 3.000.000 pratilaca na instagramu, a uz to je ušla u visoko društvo i viđena je čak i na zabavi kod Leonarda Di Kaprija.