Ovo se ne viđa svaki dan...

"SRAMOTA ZA FUDBAL!" BRUTALNA TUČA FUDBALERA OBIŠLA SVET: Na prijateljskom meču sevale pesnice, videli smo i "MAJ GERI"!

Autor Nikola Lalović

Nestvarne scene na prijateljskom meču gde je jedan fudbaler čak probao da izvede "maj geri" - da udari protivnika nogom u glavu u letu!

Izvor: Twitter/nahuelzn/Screenshot

Potpuni haos izbio je na meču prve lige u Kostariki između Guanakesteka i Liberije. Na snimcima koji su obišli svet vidi se opšta tuča girača dva tima, a sve je krenulo posle samo 26 minuta igre. 

Rezultat je bio 2:1 za domaćina, a kada je posle jednog starta krenula opšta tuča i jurnjava na terenu! Jedan od igrača je čak uspeo da se zatrči, skoči i u skoku pokuša da zada udarac nogom rivalima! 

Jedan od igrača domaćina je na kraju morao da bude ispraćen napolje sa terena zbog povreda koje sumu naneli rivali, a tek posle nekoliko minuta totalnog haosa na terenu intervenisalo je obezbeđenje. Pogledajte ove nemile scene:

Na kraju se utakmica nastavila, završena je rezultatom 3:3, ali je fudbal pao u drugi plan nakon ovakvih scena na terenu. Pogotovo je sramno to što se desilo s obzirom da je ovo bio prijateljski meč organizovan povodom 50. godišnjice osnivanja domaćeg tima. 

"Ovo je sramota, problem je u igračima. Igrali smo prijateljski meč, a nije ovo prvi put da se ovako nešto dešava", rekao je trener Guanakasteke Josimar Arijas, a trener gostujuće Liberije Dijego Madrigal bio je još oštriji: " Ovo je mrlja na našem fudbalu i ovo ne sme da se dešava na našim terenima", naglasio je on. 

Tagovi