IMALI SU PROBLEM

ZVEZDA DOVELA POJAČANJE IZ VOJVODINE! Rešava najveću BOLJKU od jesenas, radio sa Jokanom i Stanojem

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda je dovela dva igračka i jedno trenersko pojačanje. Za sada...

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je u nedelju otputovala na drugi deo priprema u Tursku i tamo će u naredne tri nedelje "brusiti" formu za nastavak takmičenja u Superligi i Kupu Srbije, ali i pokušati da popravi "boljku" koja je pratila čitave jeseni i zbog koje je bilo mnogo kritika u javnosti. U pitanju je kondicija, o kojoj je posebno bilo reči nakon letnjih priprema, pošto je utisak da je u najvećem delu evropskih utakmica Crvena zvezda baš na ovom polju izgubila bitku.

Nikada nije lako priznati da postoji takva vrsta problema, ali dolazak novog kondicionog trenera Aleksandra Jankovića jasno nagoveštava da Miloš Milojević ne želi da mu se ponovi ista stvar kao Dejanu Stankoviću prošlog leta.

Janković je početkom decembra potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom i zanimljivo je da dolazi iz Vojvodine u kojoj je sarađivao sa Mirkom Ivanićem, Aleksandrom Kataijem i Radovanom Pankovim. Takođe, ima i bogato iskustvo iz inostranstva jer je radio sa Slavišom Jokanovićem i Aleksandrom Stanojevićem.

"Trening su vodili kondicioni treneri na čelu sa Aleksandrom Jankovićem, novim pojačanjem Crvene zvezde, koji je već stigao da nametne autoritet, s obzirom na to da su ga igrači pomno slušali i bespogovorno izvršavali zadatke. Posle uvodnog zagrevanja prešlo se na istrčavanje kratkih deonica, odnosno vežbe snage kako bi naši fudbaleri bili što spremniji za prolećne izazove. Na kraju, uigravanje akcija sa više igrača u završnici, čime je okončan jutarnji trening koji je trajao 75 minuta", navodi se u današnjem izveštaju na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Pored novog pojačanja Jankovića, Crvena zvezda ima još trojicu kondicionih trenera - Marka Vasiljevića, Nikolu Todorića i Nikolu Perišića. Sva trojica su u klubu od 2020. godine, odnosno stigli su za vreme mandata Dejana Stankovića.

Trening Crvene zvezda u Antaliji
Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda