BUM!

LAZOVIĆ PODIGAO SEBI CENU! Čeka ga transfer, a Srbin dao DVA gola - i to kao napadač (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Navikli smo da ga prethodnih godina gledamo po boku, a sada je praktično kao polušpic odigrao i postigao dva gola za Veronu.

Izvor: Arena sport/screenshot

U danu kada je stigla vest da je Darko Lazović na korak od Torina, srpski reprezentativac je "podigao svoju cenu". Sa dva gola u u pobedi Verone nad Kremonzeom (2:0) doneo je važna tri boda svom timu u borbi za opstanak. Pogađao je u 9. i 26. minutu i time je pokazao da je i dalje jedan od najboljih igrača Verone, koja je u rezultatskoj krizi ove sezone, pa je ovo možda bio i Lazovićev "oproštaj" od kluba na lep način.

Interesantno, oba gola Lazović je postigao tako što se ubacio "iz drugog plana". Nije igrao po boku kao što smo navikli od njega, nego iza napadača i sjajno se snašao, kao u vreme dok je bio član Crvene zvezde.

Prvo je odlično prihvatio loptu Kalona i iz okreta postigao pogodak protiv Kremonezea, dok je kod drugog pogotka odlično osetio da će se otvoriti prostor, našao se u idealnoj poziciji i iz drugog kontakta odlučio da šutira. Ni ovoga puta Karneseki nije imao šansu da sačuva svoju mrežu, tako da je Verona za manje od pola sata imala veliku prednost i to do kraja Kremoneze nije mogao da sustigne.

Pogledajte golove Darka Lazovića, možda i poslednje koje je postigao u dresu Verone!

Darko Lazović
Izvor: YouTube/Arena sport