RUŽNO

PLJUVAO TADIĆA, A SAD SE SMEJE ZEMLJAKU! Čuo da će u Junajted, pa ostao bez reči - Takvih ima 300!

Autor Milutin Vujičić

Vesli Snajder se sada okomio na svog zemljaka Vuta Vehorsta koji prelazi u Mančester junajted.

Izvor: YouTube/VandaagInside/voetbalvandaag7782/Screenshot

Mančester junajted je u potrazi za kratkoročnim rešenjem u napadu posle otkaza koji su dali Kristijanu Ronaldu, a izgleda da je izbor pao na Vuta Vehorsta. Spominjali su se još Vensan Abubakar i Žoao Feliks, međutim čini se da će "holandska veza" odlučiti da Vehorst završi na "Old Trafordu", ako to na kraju dopusti Bešiktaš kome se uopšte ne sviđa što je Barnli pristao da raskine ugovor o pozajmici na pola sezone.

Bizaran potez Mančester junajteda naišao je na kritike u engleskoj javnosti, ali zanimljivo je da se klubu smeje i legendarni fudbaler Vesli Snajder, inače zemljak Vuta Vehorsta.

"Mislim da su videli trik sa slobodnim udarcem (u četvrtfinalu Svetskog prvenstva protiv Argentine, prim. aut.), pa ne žele da u Engleskoj neko nasedne na isto", kazao je uz osmeh Vesli Snajder za holandski "VP" i nastavio da se smeje svom sunarodniku koji nije kvalitet za Junajted: "Da li je to baš napadač kakav treba Junajtedu? Mislim da nije. Imaju takvih 300 u Premijer ligi, ovo mora da je neka fora, nema šanse da je istina...".

Da nije nikakva "fora", pokazuje i saopštenje Bešiktaša koji po svaku cenu pokušava da se "odbrani" od Mančester junajteda i zadrži visokog Holanđanina koji igra vrlo dobro za turski klub ove sezone.

Do sada je postigao deset golova za Bešiktaš i na kraju sezone bi trebalo da se vrati u Barnli, u čijem je vlasništvu, ali član Čempionšipa je spreman da učini Mančester junajtedu i pozajmi im svog napadača već ove zime. To sve verovatno zna i poznati fudbaler Vesli Snajder, ali je odlučio da "bocne" Vehorsta, kao što to radi i sa Dušanom Tadićem.