ŠTETA

TATA LEGENDA PARTIZANA, ON IGRAO ZA ZVEZDU, A SADA... Odlazi u drugu ligu BiH, da se bori za opstanak!

Autor Milutin Vujičić

Dugo je trajala bitka Čukaričkog i Crvene zvezde za mladog igrača, ali ispostaviće se da se njemu nisu sve kockice posložile u karijeri.

Izvor: MN Press

Da li se sećate Vanje Vučićevića? Sin legendarnog fudbalera Partizana Nebojše Vučićevića, koji je preminuo prošle godine, "luta" od kada je kao veliki talenat Čukaričkog stigao u Crvenu zvezdu. Bilo je to sada još davne 2016. godine, u eri Miodraga Božovića, kada je kod njegovog kratkoročnog naslednika Boška Đurovskog čak i stigao da odigra dve utakmice, pre nego što će krenuti redom na pozajmice...

Nije se snašao u Borcu i Spartaku, da bi ga potom Zvezda "pustila" u Samaru. Kratko se zadržao u Rusiji, pa igrao još za Sinđelić, Inđiju, Teleoptik i Đorđe Petrov, a sada nastavlja obilazak regiona i odlazi u BiH.

Mediji iz ove zemlje javljaju da će Vučićević postati novi fudbaler Jedinstva iz Bihaća. Nezvanično, sve je dogovoreno da Vučićević postane novi član ovog kluba i trebalo bi da se pojavi na prvoj prozivci zakazanoj tek za 15. januar, kada će biti odrađen i prvi trening kod Elvedina Beganovića.

U pitanju je klub koji se takmiči u drugoj ligi Bosne i Hercegovine i koji se trenutno bori za opstanak u federalnom rangu. Nalaze se na pretposlednjem mestu na tabeli sa 14 bodova.