ŠOK

RONALDO NEĆE BITI PLAĆEN I ZA TO! Oglasio se njegov klub - ovaj trač je MORAO da demantuje!

Autor Petar Đukanović

Al-Nasr se oglasio o klauzuli prema kojoj će Portugalac navodno zaraditi ogroman novac za promociju kandidature Saudijske Arabije za domaćinstvo Svetskog prvenstva.

Izvor: Twitter/footballdaily/printscreen

Od kada je Kristijano Ronaldo promovisan kao najveće pojačanje u istoriji Al-Nasra ne prestaje se sa navodima o njegovom ugovoru i dodatnim višemilionskim klauzulama. Ronaldo će u Saudijskoj Arabiji zaraditi za godinu dana 200 miliona evra, međutim u ugovoru ne postoji sporazum o dupliranju novca.

Prema detaljima koje su objavili pojedini svetski mediji Kristijano je trebalo da zaradi dodatnih 200 miliona evra promocijom kandidature Saudijske Arabije za domaćinstvo Svetskog prvenstva 2030. godine, ali čelnici ovog kluba izdali su saopštenje u kom negiraju postojanje takve klauzule. 

"Al-Nasr želi da pojasni da, suprotno onome što je objavljeno, ugovor Kristijana Ronalda ne podrazumeva posvećenost bilo kakvoj kandidaturi za Mundijal", oglasili su se iz saudijskog kluba.

Iako Ronaldo i dalje nije debitovao za Al-Nasr, popularnost ovog kluba neverovatnom brzinom raste, pa se čak traži karta više i za treninge. Očekuje se da Kristijano debituje 19. januara u prijateljskoj utakmici protiv PSG-a.