Fudbal

ZVEZDA RAZDVOJILA SUPERTALENTOVANU BRAĆU: Jovan ide na pozajmicu, igraće u Superligi!

Autor Nemanja Stanojčić

Jovan Mituljikić ide na pozajmicu u Mladost GAT.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda razdvojila je braću Mituljikić. Jovan će prolećni deo sezone provesti na pozajmici u ekipi Mladosti GAT. Crveno-beli potvrdili su da će supertalentovani fudbaler u narednih nekoliko meseci igrati u redovima ekipe koja se takmiči u Superligi.

Jovan je, uz brata Nikolu, bio jedan od najboljih u Grafičaru, razvojnom timu Zvezde. Na 17 utakmica upisao je sedam golova i upisao jednu asistenciju. "Vreme je za stepenik više u njegovoj karijeri, odlučili smo da mladog fudbalera pošaljemo na pozajmicu. On će pojačati konkurenciju u ekipi novosadske Mladosti i sigunri smo da će izboriti povratnu kartu za Marakanu, jer je reč o jednom od najperspektivnijih mladih fudbalera u Srbiji", navodi se u saopštenju kluba.

Jovan je sa Zvezdom bio šampion i u kadetskoj i omladinskoj ligi Srbije, igra na poziciji ofanzivnog vezng fudbalera, ali pokriva i krilne pozicije. Prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije i trenutno igra za tim do 21 godine. Inače, njega će u Mladosti dočekati još jedan igrač koji je tamo na pozajmici iz Zvezde, Ilija Babić.