Fudbal

PARTIZAN DAO PRVI GOL NA PRIPREMAMA! Pavlović pogodio sa penala, pa se oglasio: "Malo me to iznenadilo"

Autor Nemanja Stanojčić

Ovako je Partizan dao prvi gol na pripremama u Turskoj.

Izvor: MN Press

Partizan je i zvanično započeo pripreme u Turskoj, posle treninga došao je red i na mečeve. Prvi duel u Beleku crno-beli igraju protiv rumunske Krajove i posle prvog poluvremena imaju prednost (1:0). Strelac je bio Andrija Pavlović.

Samed Baždar je ukrao loptu posle veoma lošeg dodavanja protivničkog golmana i krenuo je ka golu. Čuvar mreže je pokušao da ga zaustavi, dokačio ga je po nogama i napravio poenal. Odgovornost je preuzeo iskusniji napadač, bio je siguran sa "kreča" za prednost svog tima. Po završetku prvog dela je i izašao iz igre, pošto trener Gordan Petrić "meša karte" i daje šansu svima na pripremama.

"Odigrali smo dobro prvo poluvreme, vreme nije lako, malo je sparno. Trkački smo bili dobri, iznenadio sam se. Dobro smo reagovali na izgubljene lopte, posed je delovao stabilno. Prva utakmica je, sasvim zadovoljavajuće", rekao je Pavlović u pauzi između dva dela.

Priznao je da umor postoji. "Umor nas jeste stigao, mada sam se osećao dobro, bilo mi je teško u subotu. Doći će dani kada će biti teški još više, na dobrom smo putu i to je najbitnije. Na nama je da radimo dalje."

Za kraj je prokomentarisao i svoj pogodak. "Siguran sam bio sa penala, Bogu hvala, biće još golova", zaključio je Pavlović.

Andrija Pavlović gol na pripremama
Izvor: YouTube/Arenasport