Fudbal

PARTIZAN POTPISAO UGOVOR SA NAJVEĆIM SPONZOROM! Vazura otkrio detalje, pa poručio: "Dovešćemo samo proverene igrače"

Autor Nemanja Stanojčić

Miloš Vazura je otkrio i planove kluba za prelazni rok.

Izvor: MN Press

Partizan je potpisao ugovor sa, do sada, najvećim sponzorom u sezoni 2022/23. Stavljen je paraf na jednogodišnju saradnju sa kompanijom "ZiJin", ali je naglašeno da postoji opcija produžetka na duži period.

O tome je pričao generalni direktor crno-belih Miloš Vazura koji se obratio novinarima na pripremama u Turskoj. "Pre nekoliko nedelja smo potpisali jednogodišnji ugovor sa kompanijom 'ZiJin' i stoga bih želeo, u ime svih koji rade u fudbalskom klubu Partizan, da se zahvalim predsedniku države jer nam ta pomoć veoma znači", počeo je Vazura.

On je potvrdio da će saradnja vrlo verovatno biti produžena i posle toga. "Trebalo bi da se ugovor produžava još tri godine. Zadovoljni smo i zahvalni svima koji su pomogli da dobijemo novog sponzora. Ime kompanije 'ZiJin' nalaziće se na dresovima, vidnim mestima na opremi kao i svuda na stadionu."

Za kraj su usledila pitanja o prelaznom roku. "Bliže smo dolascima nego odlascima, blizu je dolazak jednog igrača, a možda i odlazak jednog. Raduje me atmosfera u timu. Vidim da su igrači nasmejani, a najvažnije je da su zdravi. Ne žurimo sa pojačanjima, dovešćemo samo proverene igrače koje stručni štab bude želeo", zaključio je Vazura.