Fudbal

PIKSI KROČIO NA TEREN - PA VIDEO LEGENDU: U Americi uzeo najsjajnije srpsko zlato, sad došao da upozna selektora! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Osvajač zlata sa reprezentacijom Jugoslavije na Svetskom prvenstvu u košarci 2002. godine Marko Jarić pozdravio je reprezentatice Srbije i selektora Dragana Stojkovića.

Izvor: MN Press

Selektor Dragan Stojković Piksi je sa selekcijom Srbije sastavljenom od igrača iz Superlige uspeo u Los Anđelesu da ostvari pobedu 2:1 posle sjajnih pogodaka Luke Ilića i Veljka Simića.

Sa tribina su srpski navijači mogli da uživaju u odličnom meču, a podršku "orlovima" pružile su i neke legende srpskog sporta. Vlade Divac je javno istakao da veruje u selektora Stojkovića i ovaj tim, a pred meč je Piksiju prišao i Marko Jarić!

Trofejni košarkaš i bivši prvak sveta sa našim nacionalnim timom slikao se i popričao sa selektorom pred meč, a na kraju se ispostavilo da je doneo sreću "orlovima". Pogedajte susret dve sportske legende na travi stadiona u Los Anđelesu:

Pored Divca i Jarića "orlove" je sa tribina bodrio i nekadašnji prvi čovek Crvene zvezde i uspešni biznismen Dobrivoje Tanasijević Den Tana.